Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВИзборите в България си минаха както

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВИзборите в България си минаха както
Коментари Харесай

Кънчо Стойчев: Правителството ще промени избирателния закон и с това ще приключи

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Изборите в България си минаха както постоянно. Всички си купуваха гласове, както постоянно. Никаква ниска изборна интензивност не беше планувана. Трябва да забравим описите от 6,5 млн. души, които продължаваме да употребяваме, тъй като това са нелепости на търкалета. То в България сега участват живи гласоподаватели сред 5,2-5,3. Имаме изборна интензивност от над 60% изборна интензивност. Това е висока изборна интензивност. 

Това разяснява в ефира на бТВ Кънчо Стойчев.

Това, което час по-скоро би трябвало да се случи, е най-малко на българите в чужбина да се позволи да гласоподават електронно, уточни той.

При тази настройка механически може да има държавно управление, само че тук последния ден от ден на ден се приказва какъв брой мъчно ще му е на Борисов да направи държавно управление. Да, доста мъчно ще му е, само че не обсъждаме какъв брой ще им е мъчно и на другите. Аз просто не мога тъкмо да се сетя по какъв начин ще бъде направено. по-скоро мисля, че перламентът ще бъде призован в съответните периоди. Първата работа на Народното събрание е да си избере ръководител и с този избор ние ще забележим посоката, в която ще тръгнат тези шест политически партии, уточни той.

ГЕРБ реализира прелестен резултат след тези години на ръководство. Дет се вика, дай боже всекиму да си изкара подобен. Проблемът е, че като пуснат химна в Народно събрание ГЕРБ ще бъдат пъклен сами в тази зала и със своите 70-75 депутата, в действителност всички други ще бъдат против тях, уточни той.

Така че най-вероятно ще се стигне до муден развой на опити да се направи държавно управление най-вероятно несполучливи и след това ще се тръгне до бърза смяна на изборния закон и естествено първата точка ще е електронно гласоподаване и с това ще се свърши работата на този парламент. Тъй като, в случай че мен питате, първият мандат няма да е сполучлив.

Втори мандат ще получи Слави Трифонов да сформира държавно управление - с кого? Слави в случай че тръгне с ГЕРБ автоматизирано губи целия си електорат. Така че това няма да го направи. Той ще си продължи борбата за първо място и не е ясно с кого ще направи държавно управление. Трифонов дружно с Мая Манолова и Христо Иванов вършат 80-90 гласа и отново не става, уточни той.

    

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР